Handelsbetingelser

1. Genere​lle oplysninger

1. Virksomhedsoplysninger

Virksomheden er en dansk ejet ApS selskab med internationalt navn.

Virksomhedens kaldenavn: Supply Division

Virksomhedens juridiske navn: Supply Division ApS
CVR: 36045574
Selskabsform: Anpartsselskab
Etableringsår: 2010

Virksomhedens adresse:
Molbechsvej 1, 2500Valby

Telefonnummer: +45 22 25 28 81

Officiel e-mail adresse: mail@supply-division.dk
Officiel web-adresse: www.supply-division.dk

 

2. Leveringsinformation

Prisen er fastsat til 70kr.

Vi forsøger altid at holde vores lagerstatus opdateret med, der kan dog ske fejl. Leveringstiden fremgår af den enkelte vare (Grundet travlhed eller fjernvare afsendes varerne imellem. 2-5 hverdage). Hvis varen er i restordre vil det tydeligt fremgå på den enkelte vare. Skulle der mod forventning forekomme uforventede leverings problemer vil du altid blive kontaktet telefonisk og pr. mail.

Hvis varen ikke er blevet modtaget inden 7 hverdage bedes du kontakte os for at efterlyse forsendelsen.

Ordrebekræftelse
Du vil modtage en ordrebekræftelse via e-mail lige efter du har fortaget dig en bestilling hos os. Ordrebekræftelsen indeholder blandt andet et ordrenummer, navn, adresse, betalingsmetode, leveringsadresse og en oversigt over de bestilte varer. Hvis der ønskes en kopi af ordrebekræftelsen, skal man kontakte os via mail.

Kvittering
Kvitteringen er det sidste trin i indkøbsprocessen, og vi anbefaler, at du udskriver den umiddelbart efter købet. Kvitteringen bør fremvises ved eventuel ombytning, fortrydelse eller reklamation.

 

3. Bestilling

På Supply Division er det nemt og bekvemt at bestille en ordre.:

- Online på webshoppen
- Fremmøde i vores fysiske butik i Valby

 

4. Betaling

Du kan betale med de mest almindelige betalingskort. Hvis du betaler med Dankort eller kreditkort, skal du blot indtaste dit kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre ved bestillingen af varen. Det er gratis at benytte betalingskort, da vi betaler alle gebyrer. Beløbet på din bestilling trækkes ikke fra din konto, før varen er afsendt fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Supply Division eller andre har mulighed for at læse dataene.

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:
- Visa-Dankort betaling. Gebyrfrit
- Visa Electron betaling. Gebyrfrit
- Mastercard betaling. Gebyrfrit


Når du betaler med kreditkort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os. Ved betaling med MasterCard eller Eurocard kommer beløbet automatisk på dit næste kontoudtog fra kortudstederen - på nøjagtig samme måde, som når du ellers anvender det pågældende kreditkort.

 

5. Priser

Vi opdatere dagligt priser på vores udsalgsvarer. Alle priser ved levering i EU lande er gældende udsalgspriser inkl. 25% moms. Ved levering til adresser uden for EU fratrækkes momsen automatisk.

 

2. Reklamation

1. Returret / ombytningsret

Ifølge dansk lovgivning har du 14 dage til at meddele at du ønsker at ombytte dit køb, herefter har du 14 dage til at sende varen retur, gældende fra modtagelsesdatoen. Ombytningsretten er betinget af, at varen returneres i væsentlig samme stand og mængde. Kvittering bør altid medfølge. Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse sammen med et RMA-nummer.


 

 

2. Fortrydelsesret

Ifølge dansk lovgivning har du 14 dage til at meddele at du ønsker at fortryde dit køb, herefter har du 14 dage til at sende varen retur.
Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. Du må gerne pakke varen ud og bruge den, så længe du kan returnere den i væsentlig samme stand og mængde.
Sterilt indpakkede materialer, hvor emballagen er brudt, kan ikke returneres, gundet hygiejniske betingelser.

Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde hvis emballagen ikke følger med. Husk derfor altid så vidt muligt, at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen.

Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. Hvis du har købt en varer via internetbutikken hos os, har du oftest ret til at fortryde købet. Du skal bare returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den. Du kan fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen, ved at overdrage varen til postvæsenet og returnere varen på den angivne adresse. Adressen er:

Molbechsvej 1
2500 Valby


Telefonnummer: +45 22 25 28 81

E-mail adresse: mail@supply-division.dk

Når du fortryder købet, tilbagebetales den samlede købesum. Hele beløbet tilbagebetales ved en overførsel til din bank/kort. Tilbageførslen sker straks efter at vi har modtaget varen retur og kontrolleret at den lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan udnyttes. Forbrugerens udgifter vil i de fleste tilfælde blive returneret til det kort som blev brugt ved bestillingen. Eftersom det letter sagsgangen vil vi opfordre til at man sender varen retur sammen med et RMA-nummer. Efter at have modtaget de returnerede vare, vil vi sende en mail om den videre proces.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

3. Reklamationsret

Som forbruger har man 2 års reklamationsret efter at varen er modtaget, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt kan du sende varen retur til os på vores adresse. Eftersom det letter sagsgangen vil vi opfordre til at man sender varen retur sammen med et RMA-nummer. Efter at have modtaget de returnerede vare, vil vi sende en mail om den videre proces.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

 

3. Sikkerhed

1. Sikkerhedsoplysninger

Vi bruger sikkerhedsprotokollen SSL, som krypterer information mellem en Internet browser (kortindehaveren) og en Internet server (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med Dankort eller kreditkort, beskyttes under overførelsen fra din computer videre til os. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning.
 

 

2. Persondatapolitik

- Vi registrerer ikke oplysninger vha. cookies eller logfiler.

- På websitet benyttes ikke log-statistik eller trafikanalyse af brugerne på websitet.

- For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: - navn - adresse - telefonnummer - e-mail adresse

- Personoplysninger bliver ikke transmitteret krypteret.

- Personoplysninger opbevares ikke krypteret.

- Personoplysningerne i forbindelse med dit køb registreres hos Supply Division og opbevares i 5 år for at sikre korrekt behandling ved eventuelle garantisager, hvorefter oplysningerne slettes.

- Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

- Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

- Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

- Vi bruger kun dine oplysninger til at sende din vare og informere dig, hvis uforudsete problemer med leveringen skulle opstå. Desuden vil du efter en bestilling modtage en ordrebekræftelse via e-mail.

- Vi er en selvstændig online butik, der ikke giver dine oplysninger videre til andre. Vi opbevarer dine data sikkert men u krypteret.

- Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

- Som registreret hos Supply Division har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Supply Division via e-mail: Mail@supply-division.dk

- Den dataansvarlige er Supply Division.

 

3. Forbrugeraftaleloven

Din ordreafgivelse og dit køb via Supply Division eButik er på dansk og samtidigt underlagt almindelig dansk lovgivning, herunder lovbekendtgørelse nr. 451 om visse forbrugeraftaler (dørsalg m.v., fjernsalg og løbende tjenesteydelser) af 9. juni 2004.

 

4. Det med småt

1. Aftaler

Aftaler med Supply Division indgås på dansk.

Når du handler på Supply Division.dk, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven

Aftaler med børn og unge under 18 år, alene kan kun indgås med køb af Visa Electron kort, eller kan indgås af forældre eller andre der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.

 

2. Ansvarsfraskrivelse

Supply Division kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger efter dansk lovgivning.

 

3. Tvister

En eventuel tvist mellem Supply Division og en erhvervsdrivende afgøres ved sø- og handelsretten i København

 

4. Forbehold

Alle rettigheder til design og billeder samt indhold tilhører Supply Division ApS.
Alle billeder er beskyttet af de ophavsretlige regler og må ikke kopieres eller på anden måde udnyttes uden skriftlig tilladelse! 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den XXX